majonees
dipikaste Kastmed Kõik retseptid Worcestershire

Parim majonees

Jaga seda lehekülge või lisa järjehoidjasse
  • Üks parimaid segusid burgerile või dipikastmeks.
  • Kogus: 800 g

Koostis:

  • 2 munakollast
  • 1 teelusikas (5 g) Dijon sinepit
  • 3 supilusikat (45 ml) valget äädikat
  • ½ teelusikat (2,5 ml) Worcestershire kastet
  • 3 tassi ( 700 ml) canola või tõiduõli
  • ½ teelusikat (2,5 g) kosher soola
  • 1 teelusikas (5 g) jämdamateralist meresoola
  • 1 teelusikas (3 g) küüslaugupulbrit

Valmistamine:

  1. Sega mikseriga keskmisel kiirusel ca 2 minuti jooksul kokku munakollased, sinep, äädikas ja Worcestershire kaste kuni on täielikult segunenud.
  2. Vala segule väga aeglaselt õli samal ajal mikseriga segades. Sa näed kuidas segu hakkab paksenema ning muutub heledamaks. Jätka aeglaselt õli valamist kuni segu muutub paksuks nagu majomees, umbes 4 minutit. Lülita mikser välja ning lisa segule sool ja küüslaugupulber. Mikserda keskmisel kiirusel veel 1 minut.
  3. Säilita külmikus kuni 1 nädal.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga