Frank’s RedHot kastme originaal retsept.
Koostis:
- 18 punast cayenne pipart
- 2 tassi lahjendatud äädikat
- 3 küüslauguküünt
- ½ teelusikat soola
Valmistamine:
Pese piprad ja lõika ära varred. Pane need roostevabasse potti. Lisa äädikas, sool ja küüslauk ning lase keema. Keera kuumus maha ning kuumuta kuni piprad on pehmed. Vala segu blenderisse ja lase korralikult segamini. Vala läbi peene silmaga metallsõela.
Purki panemisel: Vala ettevalmistatud purkidesse. Puhasta purgisuu servad ja kaaneta. Hoia purki keevas vees 10 minutit. Võta välja ja lase jahtuda.
Külmikus hoidmiseks: Lase sõelutud kastmel jahtuda. Vala puhtasse anumasse ja pane kaas peale ning seejärel külmikusse.
Veel üks kiirem valmistamisviis
- 2 supilusikat cayenne pipart
- 1/3 tassi lahjendatud äädikat
- 3 supilusikat vett
- 1/4 teelusikat soola
Sega kõik koostisained korralikult kokku.