Kõik retseptid Pirukad Saksamaa sibul

Saksa sibulapirukas

Jaga seda lehekülge või lisa järjehoidjasse

Koostis:

  • 4 peekoniviilu, kuubikuteks lõigatud
  • 2 tassi kooritud ja hakitud kollast sibulat
  • 2 muna, klopitud
  • 1 tass hapukoort
  • 1 supilusikas jahu
  • ½ teelusikat soola
  • 1/4 teelusikat värskelt jahvatatud musta pipart
  •  23 cm suurune küpsetamata pirukapõhi

Valmistamine:

  1. Kuumuta ahi 200C kraadini.
  2. Pruunista pannil peekon. Vala ära enamus rasva pannilt. Lisa sibulad ja prae kuni muutuvad klaasjaks ning aseta kõrvale jahtuma.
  3. Klopi keskmise suurusega kausis kokku munad ja hapukoor. Raputa jahu peale ja sega läbi. Sega sisse sool ja pipar.
  4. Torgi piruka põhja mõned korrad kahvliga auklikuks. Laota sibulad ja peekon piruka põhjale laiali. Vala hapukoore ja munasegu peale.
  5. Küpseta 15 minutit ning vähenda kuumus 175C kraadini ja küpseta veel 15 minutit või kuni pirukas on pruuni värvi läinud. Serveeri kuumalt.

1 Comment

  1. Sai järele proovitud. Taignaga oli küll veidi jändamist sest kogemused veel väikesed:) Lõpptulemus sai igatahes maitsev. Soovitan.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga