jaan. 162013
 
 16. jaan. 2013  Postitas  Lisa kommentaar
Jaga seda lehekülge või lisa järjehoidjasse
VN:F [1.9.22_1171]
Hinnang: 0.0/7 (0 hinnet)

Kartulikarri retsept

  • 4 portsjonit

Koostis: kartulikarri

Valmistamine:

  1. Lase suures potis õli kuumaks keskmise kuumusega. Lisa potti sinepiseemned, tšillipiprad ja karrilehed. Kui sinepiseemned hakkavad pannil hüppama lisa sibulad ning pruunista segades kuni on kergelt pruunikad.
  2. Sega sisse koriander, garam masala, kurkum ja tšillipulber. Pruunista umbes minut. Lisa tomatid ning kuumuta 5 minutit.
  3. Lisa kartulid ning kuumuta õrna kuumusega ja pidevalt segades 5 minutit. Vala peale kookospiim ja 125 ml vett. Kuumuta 15-20 minutit,  kuni kartulid on pehmed. Serveeri kuumalt.

  2 kommentaari postitusele “Kartulikarri”

  1. kas keedetud kartulid v?

 Lisa kommentaar