julienning
Nipid toidu töötlemine

Julienning (toidu tükeldamise meetod)

Jaga seda lehekülge või lisa järjehoidjasse
VN:F [1.9.22_1171]
Hinnang: 0.0/7 (0 hinnet)

Julienning on toidu tükeldamise meetod  kus köögivili tükeldatakse noaga pikkadeks ribadeks, mis sarnanevad tuletikkudega. Tavaliselt kasutatakse seda meetodit porgandite (carrots Julienne), selleri (Céléris  Remoulade ) või kartulite (Julienne Fries)  tükeldamiseks.

Terava noaga lõigatakse toores köögivili umbes 6-7 cm pikkusteks juppideks. Küljed lõigatakse kandiliseks ning seejärel lõigatakse pikkupidi õhukesed viilud ja samamoodi teistpidi, saades ribad.

Vaata YouTubes: https://www.youtube.com/watch?v=3YU1IBLypo0

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.