jaan. 132013
 
 13. jaan. 2013  Postitas  Lisa kommentaar
Jaga seda lehekülge või lisa järjehoidjasse
VN:F [1.9.22_1171]
Hinnang: 0.0/7 (0 hinnet)

Julienning on toidu tükeldamise viis kus köögivili tükeldatakse noaga pikkadeks ribadeks, mis sarnanevad tuletikkudega. Tavaliselt kasutatakse seda meetodit porgandite (carrots Julienne), selleri (Céléris  Remoulade ) või kartulite (Julienne Fries)  tükeldamiseks.

Terava noaga lõigatakse toores köögivili umbes 6-7 cm pikkusteks juppideks. Küljed lõigatakse kandiliseks ning seejärel lõigatakse pikkupidi õhukesed viilud ja samamoodi teistpidi, saades ribad.

julienning

  Üks vastus postitusele “Julienning (toidu tükeldamise viis)”

  1. It’s important to make a good first impression. So naturally you’d come to Qld first and leave the pale and sickly marsh-dwellers and flatlanders till last. One taste of our northern hospitality and you won’t be able to drag the Boylan family onto the plane.

 Lisa kommentaar