juuli 032012
 
 3. juuli 2012  Postitas  Lisa kommentaar
Jaga seda lehekülge või lisa järjehoidjasse
VN:F [1.9.22_1171]
Hinnang: 0.0/7 (0 hinnet)

Baileys kooreliköör – Bailey’s Irish Cream valmistamise retsept

  • Kogused: 4 tassi jagu

Koostis:

  • 1 tass lahjat rõõskkoort
  • 400 ml magustatud kondentspiima
  • 1, 2/3 tassi Irish Whiskey
  • 1 teelusikas lahustuvat kohvi
  • 2 supilusikat Hershey’s šokolaadi siirupit
  • 1 teelusikas vaniljet
  • 1 teelusikas mandliekstrakti

Valmistamine:

Sega kõik koostisosad blenderiga suurel kiirusel segamini umbes 30 sekundit. Villi õhukindlalt ja pane külmikusse. Liköör säilib vähemalt 2 kuud kui hoitakse külmas. Enne serveerimist pudelit korralikult raputada.

 Lisa kommentaar