Tortilla krõpsud
- Kogus: 32 krõpsu
Kodused värsked tortillad otse ahjust maitsevad suurepäraselt, eelis mida ei paku kommertstooted. Samuti võid krõpse maitsestada oma eelistuste järgi, lisades rohkem või vähem soola või puistata peale vürtse nagu tšillipulber või cayenne pipart.
Koostis:
- 4 (15 cm) nisujahu tortillat
- oliiviõli või küpsetusspreid
- soola
Valmistamine:
- Eelkuumuta ahi 175C kraadini. Pintselda mõlemad tortilla pooled kergelt õliga. Lõika iga tortilla 8ks osaks ning pane kolmnurgad küpsetusplaadile.
- Puista peale soola ning pane ahju ning küpseta kuni muutuvad krõbedaks ja kergelt pruunikaks, 8 kuni 10 minutit. Jahuta täielikult enne serveerimist. Kõige paremini maitsevad kui süüa samal päeval kuid kui on juba jahutatud võib krõpsud ka panna kaanega anumasse ning säilitada toatemperatuuril 1 kuni 2 päeva.