seened vorsti ja pipra täidisega
Kõik retseptid Pidulikud road punane pipar seened Seenetoidud seller

Seened vorsti ja pipra täidisega

Jaga seda lehekülge või lisa järjehoidjasse

Portabella seened vorsti ja punase pipra täidisega.

Kolm portsu.

Koostis:

Valmistamine:

  1. Pane suurem pott kuumusele ning piserda sellele oliiviõli ning kuumuta kuni hakkab suitsema.
  2. Kasutades teravat nuga eemalda vorstikestelt nahk ning puista liha pannile. Pruunista liha segades puulusikaga.
  3. Lisa sibulad ja punane pipar ning prae kõrgel kuumusel kuni on pruunistunud ja kergelt kõrbenud.
  4. Puhasta ja pese seenekübarad. Puhasta kübar lusikaga eoslehtedest ning pane kübarad fooliumiga kaetud küpsetusalusele.
  5. Raputa neile soola ja pipart ning seejärel lisa lusikaga vorsti ja punase pipra segu kübarasse.
  6. Piserda oliiviõli ja vala umbes 3 supilusikat seente alla, et väktida nende kuivamist ja alusele kleepumist.
  7. Küpseta ahjus 175-180 C kraadi juures umbes 5 minutit. Võta ahjust välja ning puista iga seene peale juustu.
  8. Pane tagasi ahju grilli alla ning kuumuta 3-5 minutit või kuni kogu juust ilusti mullitab.
  9. Lõpuks puista peale hakitud peterselli ning serveeri kohe.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga