Bok choy nimetatakse veel pak choi, bok choi ja pak choy
on Hiina valge peakapsas millel on valged varred ja tumerohelised lehed. Pak choi sisaldab suures koguses A vitamiini, mid on 100 milliliitris 1050 mikrogrammi. Samuti sisaldab umbes 50 mg C vitamiini 100 ml kohta.
Retseptid hiina kapsaga ja muud postitused
[display-posts tag=”hiina-kapsas,bok-choy,bok-choi,bak-choy,bak-choi”]
…
See on baby bok choi, eks? Mitte hiina kapsas, vaid bok choi, eks? Eesti keeles paistab, et midagi nende kohta ei ole. Inglise keeles leiab kõike, aga eestlased, nagu ei olegi selle taimega veel kokku puutunud ja talle nime andnud. Selline mulje praegu. Väike riik, vähe kogemusi, vähe informatsiooni, vähe teadmisi.
Inglise keelne wikipeedia ütleb, et see on hiina kapsas eh bok choi. Baby bok choi on lihtsalt noor taim. Kui teil on rohkem infot siis palun jagage seda sest mitte keegi ei tea kõigest kõike 🙂
Nii palju kui mina aru saan siis tegelikult on kõik hiina kapsad. Neil on lihtsalt erinevad sordid. Ja pak choi ja bok choi pole ka päris üks-ühele samad asjad.