kurgisalat
Kõik retseptid Kõrvalroad kurk Marinaad Saksamaa Salatid

Kurgisalat (Gurkensalat)

Jaga seda lehekülge või lisa järjehoidjasse

Saksapärane kurgisalati (saksa k. Gurkensalat) retsept.

Koostis:

  • 2 suurt kurki
  • 2 supilusikat siidriäädikat
  • 1 supilusikas suhkrut
  • ½ teelusikat soola
  • 1/4 teelusikat pipart
  • 3/4 tassi hapukoort
  • 2 supilusikat peeneks hakitud värsket peterselli

Valmistamine:

Koori kurgid ja lõika väga õhukesteks viiludeks. Sega kokku äädikas, suhkur, sool ja pipar ning vala kurkidele peale. Lase marineeruda umbes 20 minutit. Nõruta vedelik kurkidelt ära ja pane kurgid hapukoore sisse. Peale puista peterselli ning serveeri.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga