- 4 portsjonit
Koostis:
- 400 g alaska lõhe omas mahlas konserv
- 2 supilusikat sidrunimahla
- 1½ supilusikat Dijon sinepit
- 3/4 tassi kuivatatud leivapuru
- ½ tassi hakitud rohelist sibulat
- 2 omega 3 rasvhapetega rikastatud muna
Valmistamine:
Kuivata lõhe ja rebi kahvliga filee tükkideks. Sega kokku sidrunimahl ja sinep. Sega lõhetükid läbi leivapuruga, rohelise sibula ja sidrunimahla sinepi seguga. Seejärel sega juurde muna kuni on korralikult segunenud. Vormi segu 4-ks pätsikeseks ja pane 1 tunniks külmkappi, et säiliks paremini pätsikeste vorm. Grilli kergelt õlitatud grillalusel või prae pannil kuni muutuvad kuldpruuniks mõlemalt poolt. Serveeri burgerit koos lehtsalti, tomativiilu ja muude lisanditega.