Kibuvitsa marjad
Hoidised Kõik retseptid Magustoidud Marmelaad marmelaad

Kibuvitsa marmelaad

Jaga seda lehekülge või lisa järjehoidjasse

Kibuvitsa marmelaadi retsept

Kasutage selle marmelaadi valmistamisel klaasist või emailpanni.

  • Puhastage kibuvitsa marjad ning pange külma vette likku 2 tunniks.
  • Keetke marju madala kuumusega 2 tundi
  • Seejärel kurna ära ja kasuta vedelikku tarrendi tegemiseks või mõnes muus retseptis.
  • Lisa klaasile kibuvitsa pudrule klaas pruuni suhkrut ning sega kokku.
  • Seejärel kuumuta segu kuni muutub tihedaks massiks.
  • Vala steriliseeritud anumasse ning kaaneta õhukindlalt.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga