Datlisiirup on suurepäraseks lisandiks paljudele magustoitudele.
- Kogus: 1 klaas
Koostis:
Datli siirupi tegemiseks on tarvis vaid parimaid datleid ja blenderit . Hästi sobivad pehmed või poolpehmed datlid. Kui kasutate kuivemaid datleid siis peaks neid enne umbes 30 min. või rohkem vees leotama, et nad muutuksid pehmeks.
- 1/2 klaasi datleid kivideta
- 1/2 – 1 klaasi filtreeritud vett vastavalt soovile
Valmistamine:
Lisage kivideta datlid ja vesi blenderisse, mikserdage väikse võimsusega. Lisage vett vastavalt soovile.
Variandid:
Erinevate maitsete saamiseks proovige järgevaid:
- Kasutage apelsini (kooritud ja seemneteta) vee asemel. Vett lisage ainult siis kui vaja.
- Lisage üks supilusikas kakao- või jaanikauna pulbrit, vaniljekauna seemneid või 1 supilusikas vanilje ekstrakti.
- Lisage lavendli või piparmündi ekstrakti maitse järgi.