Veiseliha ja köögivilja pajaroog — Soikogi Cheonkol on Koreast pärit retsept.
- Valmistamisaeg 25 minutit
- Kokku kaloreid 450 kcal
- 4 portsjonit
Koostis:
- 200 g Veiseliha (selja tagaosa tükk, üleliigne rasv eemaldatud)
- 5 tükki idamaiseid seeni nagu shiitake, Pyogo mushroom (võib asendada ka muude seentega)
- 1 redis
- 1 sibul
- ½ porgandit
- 100 g angerpisti
- 100 g munguba idusid (soovi korral)
- 100 g roheline sibul
- 1 muna
- 3 tassi vett
- 2 rohelise sibula vart
- 6 küüslauguküünt
- 4 supilusikat sojakastet
- 2 supilusikat seesamiõli
- 1 teelusikas röstitud seesamiseemneid
- pipar ja sool
Valmistamine:
- Viiluta veiseliha ja seened õhukesteks ribadeks.
- Viiluta redis, sibul ja porgand 5 cm pikkusteks ribadeks. Keeda redis ja porgand kergelt soolases vees.
- Lõika roheline sibul 5 cm pikkusteks ribadeks.
- Eemalda munguba idudelt pea ja juur. Keeda vees kergelt ainult nende võrsed ja lõika siis 5 cm pikkuseks.
- Eemalda angerpisti lehed. Keeda ainult varred kergelt soolases vees. Kuivata korralikult ja lõika 5 cm pikkusteks ribadeks.
- Haki rohelise sibula pealsed ja küüslauk. Pane need koos sojakastme, seesamiõli, soola ja pipraga kaussi. Sega korralikult segamini, et saada maitsesegu.
- Maitsesta maitseseguga eraldi kõik veiseliha ja köögiviljad.
- Paiguta veiseliha ja köögiviljad värvide järgi pannile. Lisa vesi ja keeda. Kui hakkab valmima võta pann kuumuselt ja löö muna panni keskele ning lase uuesti keema ja keeda kuni valmimiseni.