veiseliha ja köögivilja pajaroog
30 minuti roog Kõik retseptid Korea Pajaroad Ühepajatoit veiseliha Vormiroad

Veiseliha ja köögivilja pajaroog

Jaga seda lehekülge või lisa järjehoidjasse

Veiseliha ja köögivilja pajaroog — Soikogi Cheonkol on Koreast pärit retsept.

  • Valmistamisaeg 25 minutit
  • Kokku kaloreid 450 kcal
  • 4 portsjonit

Koostis:

  • 200 g Veiseliha (selja tagaosa tükk, üleliigne rasv eemaldatud)
  •  5 tükki idamaiseid seeni nagu shiitake, Pyogo mushroom (võib asendada ka muude seentega)
  • 1 redis
  • 1 sibul
  • ½ porgandit
  • 100 g angerpisti
  • 100 g munguba idusid (soovi korral)
  • 100 g roheline sibul
  • 1 muna
  • 3 tassi vett
  • 2 rohelise sibula vart
  • 6 küüslauguküünt
  • 4 supilusikat sojakastet
  • 2 supilusikat seesamiõli
  • 1 teelusikas röstitud seesamiseemneid
  • pipar ja sool

 Valmistamine:

  1. Viiluta veiseliha ja seened õhukesteks ribadeks.
  2. Viiluta redis, sibul ja porgand 5 cm pikkusteks ribadeks. Keeda redis ja porgand kergelt soolases vees.
  3. Lõika roheline sibul 5 cm pikkusteks ribadeks.
  4. Eemalda munguba idudelt pea ja juur. Keeda vees kergelt ainult nende võrsed ja lõika siis 5 cm pikkuseks.
  5. Eemalda angerpisti lehed. Keeda ainult varred kergelt soolases vees. Kuivata  korralikult ja lõika 5 cm pikkusteks ribadeks.
  6. Haki rohelise sibula pealsed ja küüslauk. Pane need koos sojakastme, seesamiõli, soola ja pipraga kaussi. Sega korralikult segamini, et saada maitsesegu.
  7. Maitsesta maitseseguga eraldi kõik veiseliha ja köögiviljad.
  8. Paiguta veiseliha ja köögiviljad värvide järgi pannile. Lisa vesi ja keeda. Kui hakkab valmima võta pann kuumuselt ja löö muna panni keskele ning lase uuesti keema ja keeda kuni valmimiseni.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga