Chicken cacciatore ehk kana jahimehe moodi.
Valmistamiseks on vaja fooliumit, küpsetusplaati, küpsetusspreid ja keskmise suurusega kaussi.
- Valmistamisaeg: 20 min
- Küpsetamisaeg: 25 min
- 1 portsjon
Koostis:
- 3/4 tassi (ca 180 ml) konserveeritud tomateid (lõigatud kuubikuteks) koos vedelikuga
- 1/3 tassi (ca 60 ml) hakitud punast paprikat
- 1/3 tassi viilutatud seeni
- 1/3 tassi hakitud sibulat
- 1 teelusikas hakitud küüslauku
- 1/4 teelusikat kuivatatud oreganot
- 1/4 teelusikat kuivatatud basiilikut
- üks 150g toores kondita kanafilee ilma nahata ja tambitud 1-1,5 cm paksuseks
- 1/8 teelusikat soola ja sama palju pipart
Valmistamine:
- Eelkuumuta ahi 190 C kraadini. Aseta suur tükk fooliumit küpsetusplaadile ning pihusta üle küpsetusspreiga.
- Keskmise suurusega kausis sega kokku kõik koostisosad väljaarvatud kanafilee ning sool ja pipar.
- Maitsesta kanafilee soola ja musta pipraga ning aseta fooliumi keskele.
- Kata filee köögiviljaseguga ning pane peale teine suur fooliumileht.
- Keera foolium servadest tihedalt kokku nii et ümbritseks tihedalt sisu ja küpseta ahjus umbes 25 minutit või kuni filee on läbi küpsend ja köögiviljad on pehmed.
Toiteväärtus: 240 kalorit, 2g rasva, 779 mg naatriumit, 18,5 g süsivesikuid, 4g kiudaineid, 10 g suhkrut, 36 g protiini