juuni 092014
 
 9. juuni 2014  Postitas  Lisa kommentaar
Jaga seda lehekülge või lisa järjehoidjasse
VN:F [1.9.22_1171]
Hinnang: 0.0/7 (0 hinnet)

Tee ise kodus maitsvad kananagitsad (Chicken Nuggets).

  • Kogus: 4-8 portsjonitkananagitsad

Koostis:

  • 8 kanakintsu (nahk ja kondid eemaldatud)
  • 1 tass petipiima
  • 1 muna
  • 1/4 tassi murulauku, peeneks hakitud
  • 1/4 tassi riivitud parmesani juustu
  • 3 supilusikat sojakastet
  • ½ teelusikat küüslaugumaitselist Tabasco kastet
  • 1 teelusikas soola ja 1 teelusikas pipart
  • 1 tass jahu
  • 3 muna, klopitud
  • 2 tassi peent leivapuru
  • 1 sidrun
  • Õli küpsetamiseks

Valmistamine:

  1. Pane kana kintsud suurde kaussi ja vala üle petipiimaga. Kata kaanega ja jäta ööpäevaks külmkappi seisma. See teeb kana mahlaseks ja pehmeks.
  2. Nõruta petipiim ära ja võta kana tükid potist välja.
  3. Kasutades köögikombaini sega kokku kanatükid, muna, murulauk, parmesani juust, sojakaste, Tabasco kaste, sidruni mahl, sool ja pipar. Sega umbes minut või kuni on moodustunud ühtlane segu.
  4. Vormi segu umbes 3×2 cm suurusteks tükkideks.
  5. Pane jahu madalasse kaussi ja klopitud munad teise kaussi ning leivapuru kolmandasse kaussi.
  6. Kasta iga nagits jahu ja seejärel muna ning lõpuks leivapuru sisse nõnda et oleks üleni kaetud.
  7. Pane nagitsad väikeste portsudena kuuma õli sisse ning küpseta kuni muutuvad kuldpruuniks, umbes 5 minutit.

  Üks vastus postitusele “Kananagitsad”

  1. Howdy I am so glad I found your web site, I really found you by error, while I was researching on Google
    for something else, Regardless I am here now and would just
    like to say thanks a lot for a incredible post and a all round enjoyable blog (I also love the
    theme/design), I don’t have time to go through it all at the moment but I have bookmarked it and also included your RSS feeds,
    so when I have time I will be back to read more, Please do keep
    up the great work.

 Lisa kommentaar