Parmesani juustukrõpsud (parmesan fricos).
Pane suur pann keskmise kuumusega pliidile. Tõsta 1 kuhjaga supilusikas riivitud parmesani pannile ja aja kiirelt laiali moodustades ca 8-10 cm diameetriga ringikujulise krõpsu. (Need peaks tulema pitsilised nii et pann paistab augukestest läbi). Vaata et jätaks krõpsude vahele piisavalt ruumi, et saaks toidulabidaga ligi.
Küpseta 4-5 minutit või kuni alumine pool läheb kuldseks ja krõps on jäik kui servast kergitada. Kui juustu pealispind muutub sulanud olekust pealt näha kuivemaks on krõpsud valmis keeramiseks. Kasuta õhukest metalllabidat keeramiseks ning küpseta teist poolt umbes 2 minutit või kuni muutub kuldseks ja on üleni krõbe. Tõsta restile või taldrikule jahtuma.
Serveeri näiteks koos kreemja tomatisupiga