- Valmistamisaeg 30 minutit
- 4 portsjonit
- 192 kcal, 9 g rasva, 3 g küllastunud rasvu portsjoni kohta
- Ei sobi säilitamiseks sügavkülmas
Koostis:
- 1 supilusikas oliiviõli
- 250 g lampaliha, puhastatud ja peeneks viilutatud
- 140 g šalottsibulaid, pooleks lõigatud
- 2 suurt kabatšokk lõigatud suuremateks tükkideks
- igat vürtsi 1-2 supilusikat: jahvatatud vürtsköömneid, paprikapulbrit, jahvatatud korianderit
- 3 erivärvilist piprakauna (paprikat) lõigatud suuremateks tükkideks
- 1 küüslauguküüs, viilutatud
- 150 ml köögiviljapuljongit
- 250 g kirsstomateid
- peotäis korianderilehti, tükeldatud suuremateks tükkideks
Valmistamine:
- Lambaliha pruunistamiseks lase õli suurel paksema põhjaga pannil kuumaks. Küpseta šalottsibulaid ja lambaliha kõrgel kuumuse umbes 2-3 minutit kuni muutuvad kuldpruuniks. Lisa kabatšokk ja prae pidevalt segades 2-3 minutit kuni hakkavad pehmeks muutuma.
- Lisa pannille vürtsid ja raputa korralikult segamini. Seejärel lisa piprad ja küüslauk ning vähenda kuumus keskmisele tasemele ning kuumuta 4-5 minutit kuni need hakkavad pehmeks muutuma.
- Vala pannile lisaks köögiviljapuljong ning sega läbi. Lisa tomatid ja maitseained ning kata kaanega ning kuumuta 5-10 minutit aegajalt segades kuni köögiviljad on läbi küpsenud ja pehmed kuid veel natuke krõmpsud. Lõpuks lisa koriander ja sega läbi ning serveeri.