30 minuti roog kabatšokk Kõik retseptid lambaliha paprika šalottsibul tomat Vahemeremaad wokiroad

Vahemere köögiviljad lambaga

Jaga seda lehekülge või lisa järjehoidjasse
VN:F [1.9.22_1171]
Hinnang: 0.0/7 (0 hinnet)
  • Valmistamisaeg 30 minutit
  • 4 portsjonit
  • 192 kcal, 9 g rasva, 3 g küllastunud rasvu portsjoni kohta
  • Ei sobi säilitamiseks sügavkülmas

Koostis:

Valmistamine:

  1. Lambaliha pruunistamiseks lase õli suurel paksema põhjaga pannil kuumaks. Küpseta šalottsibulaid ja lambaliha kõrgel kuumuse umbes 2-3 minutit kuni muutuvad kuldpruuniks. Lisa kabatšokk ja prae pidevalt segades 2-3 minutit kuni hakkavad pehmeks muutuma.
  2. Lisa pannille vürtsid ja raputa korralikult segamini. Seejärel lisa piprad ja küüslauk ning vähenda kuumus keskmisele tasemele ning kuumuta 4-5 minutit kuni need hakkavad pehmeks muutuma.
  3. Vala pannile lisaks köögiviljapuljong ning sega läbi. Lisa tomatid ja maitseained ning kata kaanega ning kuumuta 5-10 minutit aegajalt segades kuni köögiviljad on läbi küpsenud ja pehmed kuid veel natuke krõmpsud. Lõpuks lisa koriander ja sega läbi ning serveeri.
Palun vajuta meeldiv nuppu ning jälgi meid Facebookis

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.