mai 212012
 
 21. mai 2012  Postitas  Lisa kommentaar
Jaga seda lehekülge või lisa järjehoidjasse
VN:F [1.9.22_1171]
Hinnang: 0.0/7 (0 hinnet)
  • Valmistamisaeg kokku 25 minutit
  • Ettevalmistus 15
  • Küpsetamine 10 minutit
  • 4 portsjonit.

Koostis:

  • 2 supilusikat ilma soolata võid
  • 2 supilusikat jahu
  • 1 teelusikas Dijon sinepit
  • 1 teelusikas Worcestershire kastet
  • ½ teelusikat meresoola
  • ½ teelusikat värskelt jahvatatud musta pipart
  • ½ tassi porter tüüpi õlut
  • 3/4 tassi 35-40% koort
  • umbes 1,5 tassi riivitud juustu
  • 2 tilka vürtsikat kastet
  • 4 viilu röstitud leiba

Valmistamine:

Sulata või keskmises potis ja madala kuumusega ning sega sisse jahu. Kuumuta pidevalt segades 2-3 mintuit ettevaatlikult, et mitte pruunistada jahu. Sega sisse sinep, Worcestershire kaste, sool ja pipar kuni koostis muutub ühtlaseks kreemjaks. Lisa õlu ja sega läbi. Vala sisse koor ja sega niikaua kuni kõik on korralikult segunenud. Järkjärgult  lisa pidevalt segades riivitud juust. Sega 4-5 minutit kuni juust sulab ja on ühtlaselt kreemjas. Lisa terav kaste. Vala valminud segu leivale ja serveeri kohe. Soovi korral võib leivale lisada ka ühe praemuna.

 Lisa kommentaar