juuni 152012
 
 15. juuni 2012  Postitas  Lisa kommentaar
Jaga seda lehekülge või lisa järjehoidjasse
VN:F [1.9.22_1171]
Hinnang: 1.0/7 (1 hinne)

Terved väikesed seened on parem valik kui viilutatud seened.

Koostis:

  • 230 g seeni
  • 1 väike sibul, hakitud
  • 1 tomat, tükeldatud
  • 1 teelusikas ingveri pastat (või pulbrit)
  • 1 teelusikas küüslaugu pastat (või pulbrit)
  • 1/4 teelusikat vürtsköömne pulbrit
  • 1/4 teelusikat korianderi pulbrit
  • 1/4 teelusikat kurkumi pulbrit
  • 1 teelusikas tšillipulbrit
  • 1 suur kartul, keedetud, kooritud ja kuubikuteks lõigatud
  • 1 teelusikas või maitse järgi soola
  • 1 supilusikas toiduõli

Valmistamine:

Pane õli väiksele mittekleepuvale pannile ja lase kuumaks ning prae sibulad, tomat, ingveri- ja küüslaugupasta, vürtsköömne-, koriandri-, kurkumi- ja tšillipulbriga 5 minutit. Lisa seened ja kartulid, maitsesta soolaga ning prae veel 5 minutit kuni valmimiseni. Vajadusel võib lisada kuuma vett.

 Lisa kommentaar