- Üks parimaid segusid burgerile või dipikastmeks.
- Kogus: 800 g
Koostis:
- 2 munakollast
- 1 teelusikas (5 g) Dijon sinepit
- 3 supilusikat (45 ml) valget äädikat
- ½ teelusikat (2,5 ml) Worcestershire kastet
- 3 tassi ( 700 ml) canola või tõiduõli
- ½ teelusikat (2,5 g) kosher soola
- 1 teelusikas (5 g) jämdamateralist meresoola
- 1 teelusikas (3 g) küüslaugupulbrit
Valmistamine:
- Sega mikseriga keskmisel kiirusel ca 2 minuti jooksul kokku munakollased, sinep, äädikas ja Worcestershire kaste kuni on täielikult segunenud.
- Vala segule väga aeglaselt õli samal ajal mikseriga segades. Sa näed kuidas segu hakkab paksenema ning muutub heledamaks. Jätka aeglaselt õli valamist kuni segu muutub paksuks nagu majomees, umbes 4 minutit. Lülita mikser välja ning lisa segule sool ja küüslaugupulber. Mikserda keskmisel kiirusel veel 1 minut.
- Säilita külmikus kuni 1 nädal.