sink ja köögiviljad munaga
Hispaania Kõik retseptid Lihatoidud Munatoidud paprika suvikõrvits tsukiini

Pannil praetud sink ja köögiviljad munaga

Jaga seda lehekülge või lisa järjehoidjasse

Pannil praetud sink ja köögiviljad munaga retsept on roog mida on lihtne teha.

  • 4 portsjonit

Koostis:

  • 30 ml/2 supilusikat oliiviõli
  • 1 sibul, jämedalt hakitud
  • 2 küüslauguküünt, peeneks hakitud
  • 175 g valmis sinki
  • 225 suvikõrvitsat (tsukiinit)
  • 1 punane paprikakaun, eemaldatud seemned ning peeneks viilutatud
  • 1 kollane paprikakaun,  eemaldatud seemned ning peeneks viilutatud
  • 10 ml /1 teelusikas paprikapulbrit
  • 400 g konserveeritud hakitud tomateid
  • 15 ml / supilusikas päikesekuivatatud tomatipüreed (pastat)
  • 4 suurt muna
  • 115 g riivitud cheddar juustu
  • soola ja musta pipart
  • krõbedat saia serveerimiseks

Valmistamine:

  1. Kuumuta oliiviõli kõrge äärega praepannil ning lisa küüslauk ja sibul. Kuumuta umbes4 minutit pidevalt segades.
  2. Vahepeal lõika sink ja suvikõrvits 5 cm pikkusteks pulkadeks.
  3. Lisa suvikõrvits ja paprika pannile ning küpseta keskmisel kuumusel 3-4 minutit.
  4. Sega sisse paprikapulber, tomatid, tomatipüree, sink ja maitseained. Lase kergelt podisema ning küpseta õrnalt umbes 15 minutit.
  5. Keera kuumus madalaks. Tee segusse 4 lohku ning löö muna igasse lohku ning maitsesta. Küpseta kergel kuumusel kuni munavalge hakkab hanguma. Eelkuumuta ahjugrill. Puista üle juustuga ning grilli umbes 5 minutit kuni munad on tahked.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga