apr. 062013
 
 6. apr. 2013  Postitas  Lisa kommentaar
Jaga seda lehekülge või lisa järjehoidjasse
VN:F [1.9.22_1171]
Hinnang: 0.0/7 (0 hinnet)

Pähklipallide retsept.

  • umbes 16 pähklipalli

Koostis:pähklipallid

  • 1 1/4 tassi jahu
  • suur näputäis soola
  • 1 tass kooritud pähkleid
  • ½ tassi soolata võid, pehmeks lastud sulada
  • 3 supilusikat suhkrut
  • 1 teelusikas vanilliekstrakti
  • 1 teelusikas vett
  • sõelutud tuhksuhkrut küpsetistele puistamiseks

Valmistamine:

  1. Eelkuumuta ahi 165C kraadini. Kata küpsetusplaat küpsetuspaberiga ja tõsta kõrvale.
  2. Pane kokku ½ tassi jahu ja sool ning tõsta kõrvale.
  3. Sega köögikombainis kokku ülejäänud jahu ja pähklid niikaua kui on peeneks jahvatatud. Sega kokku jahu ja soola seguga.
  4. Sega kausis kokku või ja suhkur, seejärel lisa vanilliekstrakt ja vesi. Lisa see segu jahu ja pähkli segule ning segaa korralikult segamini.
  5. Vormi taignast umbes 2,5 cm läbimõõduga pallikesed ja aseta küpsetusplaadile. Küpseta 20 kuni 25 minutit või kuni muutuvad kergelt kuldpruuniks. Võta ahjust välja ja lase 5 minutit jahtuda. Puista peale tuhksuhkrut.
  6. Tõsta resti peale ja lase täielikult jahtuda. Säilita õhukindlalt.

 Lisa kommentaar