- 4 portsjonit
- Valmistamisaeg 15 minutit
- Küpsetamisaeg 10 minutit
Koostis:
- 1 liiter toiduõli
- 1 tass jahu
- 2 muna, klopitud
- 1 tass puhast leivapuru
- ½ tassi riivitud parmesani juustu, jaga kaheks osaks
- 2 supilusikat kuivatatud oreganot
- 2 supilusikat kuivatatud basiilikut
- 1 supilusikas kuivatatud tüümiani
- 2 teelusikat küüslaugupulbrit
- 1 teelusikas soola
- ½ teelusikat pipart
- 12 poest ostetud raviolit (või 20 tortellinit)
Valmistamine:
- Lase toiduõli potis keskmine-kõrge kuumuseni.
- Pane jahu ühele taldrikule ja munad teisele. Kolmandale pane segu leivapurust, 1/4 tassi parmesanist, oreganost, basiilikust, tüümianist, küüslaugupulbrist, soolast ja piprast.
- Viska jahukaussi pool kogust raviolisid korraga, raputa õrnalt liigne jahu maha. Kasta muna sisse ja seejärel leivapuru ja ürtide segusse. Torka kolm raviolit (või 5 tortellinit) iga varda otsa.
- Kui õli on saavutanud 175C kraadise temperatuuri siis torka vardad ettevaatlikult õli sisse, 2 tükki korraga ja küpseta 4-5 minutit. Kuivata paberrätikuga ja puista peale ülejäänud 1/4 tassi parmesani. Serveeri soojalt marinara kastme või pesto kõrval.