Maroko kalkuniliha tsitruse ja kuskussiga
30 minuti roog Aafrika Hakklihatoidud kalkuniliha Kõik retseptid lihapallid Maroko

Maroko kalkunilihapallid tsitruse kuskussiga

Jaga seda lehekülge või lisa järjehoidjasse
VN:F [1.9.22_1171]
Hinnang: 7.0/7 (1 hinne)

Maroko kalkunilihapallid tsitruse  ja kuskussiga retsept

  • Valmistamisaeg 30 minutit
  • 4 portsjonit
  • 348 kcal, 6 g rasva, 1g küllastunud rasvu portsjoni kohta
  • Sobib säilitamiseks sügavkülmas (ainult lihapallid)

Koostis:

  • 500 g kalkunihakkliha
  • 2 supilusikat Maroko vürtsisegu
  • 1 sibul jämadalt riivitud
  • 1 apelsin, koor riivida, seejärel koor eemaldada ja vili hakkida
  • 250 g kuskussi
  • 250 ml kuuma kanapuljongit
  • 2 teelusikat oliiviõli
  • väike punt korianderit, suuremateks tükkideks rebitud või hakitud

Valmistamine:

  1. Lihapallide valmistamiseks segage suuremas kausis käsitsi kokku hakkliha, vürtsisegu, sibul ja riivitud apelsinikoor ning maitseained. Vormi segust umbes 20 lihapalli.
  2. Pane kuskuss kaussi ja vala peale kuum kanapuljong. Kata toidukilega ja jäta umbes 5 minutiks seisma. Lase prapannil oliiviõli kuumaks ning pane lihapallid pannile. Prae lihapalle umbes 12 minutit pidevalt keerates või kuni on muutunud pruuniks ja korralikult läbi küpsenud.
  3. Sega kuskuss kahvliga kohevile ning seejärel sega juurde hakitud apelsin, koriander ja maitseained. Serveeri koos lihapallidega.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.