Koostis:
- 1 tass sooja vett
- 1/4 teelusikat soola (valikuliselt)
- 2 ½ tassi nisujahu
- 1 tass maisijahu
- 1 supilusikas maisijahu
- 2 supilusikat suhkrut või mett
- 2 teelusikat aktiivset kuivpärmi
Valmistamine:
- Hoolikalt koguseid mõõtes pane kõik koostisosad peale 1 supilusika maisijahu leivamasinasse järjekorras, mis on näidatud masina kasutusjuhendis. Vali tavalise taigna programm ja vajuta start. Kui masin lõpetab võta tainas välja ja lase seista 2-3 minutit.
- Patsuta ja venita õrnalt tainast, et saaksid ümmarguse 35-38 cm läbimõõduga pitsapõhja. Pihusta pitsapannile küpsetusspreid ja puista peale ülejäänud 1 supilusikas maisijahu. Vajuta pitsapõhi pannile.
- Pitsakatte lisamisel ja küpsetamisel järgige vastavaid retsepte.