juuli 052012
 
 5. juuli 2012  Postitas  Lisa kommentaar
Jaga seda lehekülge või lisa järjehoidjasse
VN:F [1.9.22_1171]
Hinnang: 0.0/7 (0 hinnet)

Koostis:

  • 1 tass sooja vett
  • 1/4 teelusikat soola (valikuliselt)
  • 2 ½ tassi nisujahu
  • 1 tass maisijahu
  • 1 supilusikas maisijahu
  • 2 supilusikat suhkrut või mett
  • 2 teelusikat aktiivset kuivpärmi

Valmistamine:

  1. Hoolikalt koguseid mõõtes pane kõik koostisosad peale 1 supilusika maisijahu leivamasinasse järjekorras, mis on näidatud masina kasutusjuhendis. Vali tavalise taigna programm ja vajuta start. Kui masin lõpetab võta tainas välja ja lase seista 2-3 minutit.
  2. Patsuta ja venita õrnalt tainast, et saaksid ümmarguse 35-38 cm läbimõõduga pitsapõhja. Pihusta pitsapannile küpsetusspreid ja puista peale ülejäänud 1 supilusikas maisijahu. Vajuta pitsapõhi pannile.
  3. Pitsakatte lisamisel ja küpsetamisel järgige vastavaid retsepte.

 Lisa kommentaar