jaan. 112013
 
 11. jaan. 2013  Postitas  Lisa kommentaar
Jaga seda lehekülge või lisa järjehoidjasse
VN:F [1.9.22_1171]
Hinnang: 0.0/7 (0 hinnet)

Kreeka veiseliha tsukiinil. Võib serveerida ka spagettidel tsukiini asemel.

Koostis:

Veiseliha tomatipasta hautis

Veiseliha tomatipasta hautis

  • 700 g veisefileed
  • 1 suur sibul, hakitud
  • soola ja pipart maitse järgi
  • 1 teelusikas kaneeli
  • 700 ml tomatipastat
  • 10 – 12 keskmist tsukiinit

Valmistamine:

  1. Viiluta tsukiinid pikkupidi ja pruunista õlis ning nõruta kuivaks. Pane need suurele taldrikule.
  2. Pruunista sibulad kuni muutuvad klaasjaks. Lisa liha ja pruunista. Seejärel lisa tomatipasta ning vürtsid ning kuumuta kuni valmimiseni. Vajadusel lisa vett.
  3. Vala see tsukiinide peale ning serveeri. Puista peale ka veidi kaneeli ning riivi juustu peale.

 Lisa kommentaar