sept. 242012
 
 24. sept. 2012  Postitas  Lisa kommentaar
Jaga seda lehekülge või lisa järjehoidjasse
VN:F [1.9.22_1171]
Hinnang: 0.0/7 (0 hinnet)
  • Ettevalmistamine 20 minutit
  • Valmistamine 40 minutit
  • 4 portsjonit

Koostis:

  • 4 keskmist kartulit
  • 1 sibul
  • ½ teelusikat soola
  • 2 tassi piima
  • 1 supilusikas võid*
  • ½ supilusikat värsket hakitud peterselli
  • 1/8 teelusikat pipart

* retseptist võib välja jätta või kui soovite vähendada rasva kogust

Valmistamine:

  1. Koori kartulid ja lõika neljaks.
  2. Koori sibul ja haki peeneks. Pane kartulid, sibul ja sool potti ja lisa piisavalt vett, et köögiviljad oleks veega kaetud.
  3. Keeda kuni kartulid on pehmed (umbes 15-20 minutit). Ära vala keeduvett välja. Purusta kartulid ja sibul potis. Lisa vaikselt valades ja pidevalt segades piim. Hoia suppi madalal kuumusel kuni lisad võid, peterselli ja pipart.
  4. Keera kuumus keskmiseks ja kuumuta segades kuni supp muutub kreemjaks ja kuumaks.

 Lisa kommentaar