- 4 portsjonit
- Valmistamine 10 minutit.
- Küpsetamine 10 minutit.
Koostis:
- 400-500 g sealiha, lõika 2-3 cm tükkideks
- ½ tassi apelsini mahla
- 1/4 tassi laimi mahla
- 2 supilusikat pruuni suhkrut
- ½ teelusikat tüümiani
- 1/4 teelusikat jahvatatud muskaatpähklit
- 1/4 teelusikat jahvatatud nelki
- 1/8 teelusikat jahvatatud cayenne pipart
Valmistamine:
- Sega kõik koostisosad kokku ja pane suletavasse kilekotti ning aseta külmikusse 2-24 tunniks marineerima.
- Võta lihakuubikud marinaadist välja. Jaga lihatükid nelja grillvarda vahel (kui kasutate puidust vardaid siis leotageneid tunnike vees, et vältida ära põlemist). Grillige kuumadel sütel tihti külge keerates 10-12 minutit kuni liha muutub pruuniks. Serveeriga kuuma riisiga.