mai 092012
 
 9. mai 2012  Postitas  Lisa kommentaar
Jaga seda lehekülge või lisa järjehoidjasse
VN:F [1.9.22_1171]
Hinnang: 0.0/7 (0 hinnet)
  • 4 portsjonit
  • Valmistamine 10 minutit.
  • Küpsetamine 10 minutit.

Koostis:

  • 400-500 g sealiha, lõika 2-3 cm tükkideks
  • ½ tassi apelsini mahla
  • 1/4 tassi laimi mahla
  • 2 supilusikat pruuni suhkrut
  • ½ teelusikat tüümiani
  • 1/4 teelusikat jahvatatud muskaatpähklit
  • 1/4 teelusikat jahvatatud nelki
  • 1/8 teelusikat jahvatatud cayenne pipart

Valmistamine:

  1. Sega kõik koostisosad kokku ja pane suletavasse kilekotti ning aseta külmikusse 2-24 tunniks marineerima.
  2. Võta lihakuubikud marinaadist välja. Jaga lihatükid nelja grillvarda vahel (kui kasutate puidust vardaid siis leotageneid tunnike vees, et vältida ära põlemist). Grillige kuumadel sütel tihti külge keerates 10-12 minutit kuni liha muutub pruuniks. Serveeriga kuuma riisiga.

 Lisa kommentaar