jaan. 022013
 
 2. jaan. 2013  Postitas  Lisa kommentaar
Jaga seda lehekülge või lisa järjehoidjasse
VN:F [1.9.22_1171]
Hinnang: 7.0/7 (1 hinne)

Itaalia vorsti supp

Koostis:

Itaalia vorsti supp

  • 450g Itaalia vorsti
  • 1 küüslauguküüs, peeneks hakitud
  • 0,4 l veiselihapuljongit
  • 1 purk Itaalia stiilis hautatud tomateid (ca 400-450ml)
  • 1 tass viilutatud porgandeid
  • 1 purk konserveeritud ube (kuivatamata) (ca 400-450ml)
  • 2 väikest tsukiinit, kuubikuteks lõigatud
  • 2 tassi spinatit – loputatud ja tükkideks rebitud
  • 1/4 teelusikat jahvatatud musta pipart
  • 1/4 teelusikat soola

Valmistamine:

  1. Pruunista vorst suures kastrulis koos küüslauguga. Sega juurde puljong, tomatid ja porgandid ning maitsesta soola ja pipraga. Vähenda kuumus madalaks, kata pott kaanega ning kuumuta 15 minutit.
  2. Sega juurde oad koos vedelikuga ning tsukiini. Kata kaanega ning kuumuta veel 15 minutit või kuni tsukiini on pehme.
  3. Eemalda kastrul kuumuselt ning lisa spinat. Kata kaanega,et supp kuumutaks läbi spinatilehed. Supp on serveerimiseks valmis 5 minuti pärast.

 Lisa kommentaar