- 4 portsjonit
- Valmistamisaeg 10 minutit
- Grillimisaeg 10 minutit
Koostis:
- 4 kondita seakülje tükki, nahk ja üleliigsed pekiribad eemaldatud, umbes 500 g
marinaad:
- 1/4 tassi sojakastet
- 1 tass õlut, toatemperatuuril
- 2 supilusikat pruuni suhkrut
- 2 teelusikat värskelt riivitud ingverijuurt
Valmistamine:
- Sega marinaadi koostisosad omavahel hästi läbi. Pane lihatükid veekindlasse plastikkotti ja vala marinaad peale. Sulge kott veekindlalt ja pane 4-24 tunniks külmkappi.
- Valmista ette grill milles oleks keskmise kuumusega söed.
- Võta liha marinaadist välja ja aseta grillile süte kohale. Aseta kaas grillile jättes natuke avatuks ning grilli 10 minutit vahepeal ainult ühe korra liha teisele küljele keerates.