mai 092012
 
 9. mai 2012  Postitas  Lisa kommentaar
Jaga seda lehekülge või lisa järjehoidjasse
VN:F [1.9.22_1171]
Hinnang: 6.7/7 (3 hinnet)
  • 4 portsjonit
  • Valmistamisaeg 10 minutit
  • Grillimisaeg 10 minutit

Koostis:

  • 4 kondita seakülje tükki, nahk ja üleliigsed pekiribad eemaldatud, umbes 500 g
marinaad:
  • 1/4 tassi sojakastet
  • 1 tass õlut, toatemperatuuril
  • 2 supilusikat pruuni suhkrut
  • 2 teelusikat värskelt riivitud ingverijuurt

Valmistamine:

  1. Sega marinaadi koostisosad omavahel hästi läbi. Pane lihatükid veekindlasse plastikkotti ja vala marinaad peale. Sulge kott veekindlalt ja pane 4-24 tunniks külmkappi.
  2. Valmista ette grill milles oleks keskmise kuumusega söed.
  3. Võta liha marinaadist välja ja aseta grillile süte kohale. Aseta kaas grillile jättes natuke avatuks ning grilli 10 minutit vahepeal ainult ühe korra liha teisele küljele keerates.

 Lisa kommentaar