Frank's RedHot kaste
cayenne pipar Hoidised kastmed Kastmed Kõik retseptid

Frank’s RedHot kaste

Jaga seda lehekülge või lisa järjehoidjasse

Frank’s RedHot kastme originaal retsept.

Koostis:

Valmistamine:

Pese piprad ja lõika ära varred. Pane need roostevabasse potti. Lisa äädikas, sool ja küüslauk ning lase keema. Keera kuumus maha ning kuumuta kuni piprad on pehmed. Vala segu blenderisse ja lase korralikult segamini. Vala läbi peene  silmaga metallsõela.

Purki panemisel: Vala ettevalmistatud purkidesse. Puhasta purgisuu servad ja kaaneta. Hoia purki keevas vees 10 minutit. Võta välja ja lase jahtuda.

Külmikus hoidmiseks: Lase sõelutud kastmel jahtuda. Vala puhtasse anumasse ja pane kaas peale ning seejärel külmikusse.

Veel üks kiirem valmistamisviis

  • 2 supilusikat cayenne pipart
  • 1/3 tassi lahjendatud äädikat
  • 3 supilusikat vett
  • 1/4 teelusikat soola

Sega kõik koostisained korralikult kokku.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga