- Valmistamisaeg 15 minutit
- 2 portsjonit
- 463 kcal, 36 g rasva, 7 g küllastunud rasvu portsjoni kohta.
- Ei sobi säilitamiseks sügavkülmas
Koostis:
- 2 lõhefileed või forelli
- 1 supilusikas cajun maitseainet
- 1 avokaado, kooritud ja lõigatud kuubikuteks
- peotäis kirsstomateid veeranditeks lõigatud
- 2 noort sibulat pealsetega, viilutatud
- ühe laimi mahl
- 1 supilusikas oliiviõli
- peotäis korianderit, tükeldatud
- valmis keedetud riisi serveerimisel
Valmistamine:
- Raputa lõhefileele cajun maitseainet ja patsuta seda nii, et kleepuks filee külge. Kuumuta grill tugeva kuumuseni. Pane filee liha pool ülespoole rasvainega (või, õli, margariin jne) määritud grillrestile ja grilli umbes 5 minutit kuni filee on läbi küpsenud ja servad hakkavad tumedaks muutuma.
- Salsa valmistamiseks sega kokku avokaado, tomatid, sibulad, laimimahl ja oliiviõli ning hakitud koriander.
- Serveeri lõhe koos salsa ja riisiga ning asetage soovi korral peale mõned korianderi lehed.