Kõik retseptid

Banaanikala

Jaga seda lehekülge või lisa järjehoidjasse

Koostis:

  • 1/4 tassi jahu
  • 2 teelusikat karripulbrit
  • 1/4 teelusikat sojakastet
  • 4 banaani, kooritud ja pooleks lõigatud pikkupidi
  • 450 g kalafileed
  • 1 supilusikas õli
  • 3 sellerivart, viilutatud
  • 4 supilusikat võid
  • 2 supilusikat sidrunimahla

Valmistamine:

Sega kokku jahu, karripulber ja sojakaste. Kata banaanid selle seguga ja tõsta kõrvale. Lase õli pannil kuumaks. Prae pidevalt segades sellerit kuni muutub krõbedaks ja tõsta kõrvale. Lisa või õlile ja prae banaane kuni muutuvad kuldseks umbes 1 minut mõlalt poolt. Piserda banaane poole sidrunimahlaga ja tõsta serveerimistaldrikule. Prae kala õli ja või seguga kuni kala on küps umbes 3 minutit mõlemalt poolt. Piserda ülejäänud pool sidrunimahla kalale ja aseta serveerimistaldrikule koos banaanidega. Puista seller kallafilee peale.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga