15 minuti roog kanaliha kanaliha Kõik retseptid Riisitoidud

15 minuti roog kanast ja riisist

Jaga seda lehekülge või lisa järjehoidjasse
VN:F [1.9.22_1171]
Hinnang: 6.5/7 (2 hinnet)

Maitsev roog kanast ja riisist valmib kiiresti ning on kerge valmistada.

Kogu roog valmistatakse ühel pannil. Serveerida võib koos salati ja röstsaiaga.

  • 4 portsjonit

Koostis:

  • 1 supilusikas toiduõli
  • 4 kondita ja nahata kanarinda
  • 1 (koorene) kanasupp 300 g
  • 1 1/3 tassi vett või 2%st piima
  • 1 ½ tassi kiirkeedu riisi, keetmata

Valmistamine:

  1. Lase õli suuremal pannil kuumaks. Lisa kana ja kata kaanega. Kuumuta kummaltki poolt 4 minutit või kuni on läbi küpsenud.
  2. Võta kana pannilt. Sega supp ja vesi pannil kokku ning lase keema. Sega sisse riis ning pane kõige peale kana ja kata kaanega. Keera kuumust vähemaks ning keeda 5 minutit.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.